Als u dit artikel leest, heeft u de weg naar ons Klantenpaneel reeds gevonden.

U kunt inloggen op ons klantenpaneel middels de knop Aanmelden bovenin, of via Account rechtsbovenin.
Bij het bestellen van uw domeinnaam, hostingpakket en/of andere diensten heeft u uw emailadres opgegeven en een wachtwoord gemaakt.
Dit zijn de inloggegevens voor het Klantenpaneel.

Indien u uw wachtwoord niet meer weet, dan kunt u een nieuw wachtwoord instellen door te klikken op 'Wachtwoord vergeten?'.
Er zal dan een email gestuurd worden naar het betreffende emailadres met instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Zodra u ingelogd bent in ons Klantenpaneel, kunt u hier al uw domeinnamen en hostingpakketten zien, alsmede evt. overige producten.
Tevens kunt u hier uw facturen en offertes inzien, alsmede uw gegevens wijzigen en nieuwe producten of diensten bestellen (bijv. extra domeinnaam, verlengen, verhuizen, etc.).
Tot slot vindt u hier de sectie Ondersteuning voor artikelen en/of om een helpticket aan te maken.